Yatak odalarını ferahlatacak tüyolar ile sizlerleyiz. Yatak odaların ebatları başlangıçta salonlar kadar önemsenmese de sonrasında kadınlara uzun süren problemler yaratabilir. Bu sebeple yatak odası dizaynı yaparken, eşya alırken odanın ebatları göz önünde bulundurularak doğru seçimler yapılırsa, yerden tasarruf edecek ve daha ferah bir yatak odası dizayn edilmiş olacaktır. Şimdi sizlere küçük yatak odası nasıl dizayn edilir, küçük yatak odalarını büyük göstermenin yolları ve küçük yatak odaları için en güzel dekorasyon önerileri konularını sunacağız.

Yatak Odalarını Ferahlatacak Tüyolar

Yatak odaları, genel olarak özel yaşam alanları olarak bilinir. Misafirler genellikle bu odaya girmez. Ancak eş, dost, akraba ev ziyareti aşamasına yüzeysel olarak yatak odalarına bakabilmektedir. Bu bakış, genellikle odanın mevcut düzenini incelemek, eşyaların renk dağılımlarına bakmak ve benzeri amaçları bir arada taşır.

Katlanan Yataklar

Bu en fazla yer tasarruf etmenizi sağlayacak tüyoların başında yer alır. Duvara doğru katlanan yataklar kullanılmadığı zaman büyük bir alan ortaya çıkaracaktır. Bu dolapların açılıp kapanması da oldukça kolay ve zahmetsiz olduğundan dolayı size kolaylık sağlayacaktır.

Bazalı Olan Yataklar

Yatağın altında yer alan baza büyük oranda hafif ve küçük eşya, kıyafet, nevresim vb içine yerleştirebileceğiniz alanlar yaratır. Evdeki dolapların yetersiz kalabileceği ve ihtiyacın zamanla artacağı düşünüldüğünde ekstra yer her kadın için oldukça önemlidir.

Gömme Dolaplar

Gömme dolaplar gelmiş geçmiş en iyi ekstra alan yaratan ve yerden tasarruf edilmesini sağlayan dolaplardır. Hem alanı kaplamaz hem de odaya koyacağınız diğer eşyalar için yer açılmasını sağlar. Hatta sadece yatak odasında değil, mutfağın bazı bölümleri ve portmantolar için de iyi bir seçenektir.

Depolama Ekipmanları

Yatak altına koyabileceğiniz dekoratif kutular veya yatak karyolasının altındaki bölmeler, bu alanı da kullanıp yer tasarruf etmenizi sağlar.